Overslaan en naar de inhoud gaan

MM PRINTING

Toegevoegde waarde creëren, innovativiteit nastreven en optimale service verlenen: MM Printing is een drukkerij met visie. Vanzelfsprekend zijn de draaiende persen en printers het kloppend hart van ons bedrijf, maar al wat er omheen gebeurt is minstens zo belangrijk. We laten u graag zien met welke ambities en kwaliteiten we uw drukwerk naar een topniveau brengen.

PLUSPUNTEN

  1. Supersnelle levertijden
  2. Scherpe prijzen
  3. Gratis bestandscontrole

MM Printing vindt meedenken erg belangrijk. We praten vanzelfsprekend graag mee over praktische zaken zoals formaten, papiersoorten, oplages en logistiek. Maar evengoed assisteren we als het gaat over levertijden, technische ondersteuning en voorraadbeheer. Of het nu gaat om grote of kleine oplages, standaardafmetingen of speciale formaten, full colour printwerk, twee- of vierkleuren offset: MM Printing garandeert altijd de beste match tussen vraag en antwoord. Of letterlijker, tussen vraag en de meest geavanceerde drukpersen. Een greep uit de verschillende soorten drukwerkproducties die wij voor onze klanten verzorgen:

EEN GREEP UIT DE MOGELIJKHEDEN

  1. Huisstijldrukwerk
  2. Brochures & Magazines
  3. Posters & flyers
  4. Roll-up banners
  5. Omslagmappen
  6. Tickets & entreekaarten

DE HISTORIE

MM Printing bestaat in de huidige hoedanigheid vanaf 1981. Echter, de familie Maas (die nog altijd als eigenaar aan het bedrijf is verbonden) is al sinds 1922 actief in de grafische industrie. De eerdere generaties hebben dus alle ontwikkelingen in de grafische sector meegemaakt. Door voortdurend in te spelen op veranderingen, is de ondernemerstraditie bewaard gebleven.

De geschiedenis van het huidige MM Printing gaat terug naar de jaren tachtig. Hoewel het bedrijf sinds de oprichting in 1981 flink gegroeid en geprofessionaliseerd is, is de familiaire sfeer en het persoonlijke karakter gebleven. En daarmee ook de gedrevenheid en het ondernemerschap.

Broers Maykel en Leo Maas hebben als eigenaren / directeuren sinds 2003 de dagelijkse leiding over een team enthousiaste drukkers, projectmanagers en ondersteunende medewerkers.

Toegevoegde waarde creëren, innovativiteit nastreven en optimale service verlenen: MM Printing is een drukkerij met visie. Vanzelfsprekend zijn de draaiende persen en printers het kloppend hart van ons bedrijf, maar al wat er omheen gebeurt is minstens zo belangrijk.

MM Printing garandeert altijd de beste match tussen vraag en antwoord.

Email Us

Contact

 Heraclesstraat 5A
5048 CG Tilburg

 T (+31) (0)13 535 09 09

 E info@mmprinting.nl